sorotitat cartel sant ce.jpg

Llavors Vives en Ona Maresme

El pasado viernes 22 de febrero Mar nos entrevistó en Ona Maresme, para conocer un poco mejor nuestra mirada en este tema tan apasionante, la educación y la violencia. Hicimos un repaso por quienes somos, que hacemos y hablamos de los premios que hemos ganado este año, también de los nuevos proyectos en marcha.

Quieres escuchar la entrevista completa?    Escuchàla En Ona Maresme. Pincha aquí.

Sororitat a Sant Cebrià de Vallalta

El dia 26 d'abril arrenca "Sororitat" el projecte de creació de xarxes de suport mutu entre dones que durà a terme Gisela Matilla, de Llavors Vives.

Les sessions tindran lloc a la Sala Polivalent tots els divendres, des del 26 d'abril fins el 21 de juny, de 9.15 a 12.15 h.

 

Els temes que es tractaran seran:

 

  • Gènere, diversitat i identitat

  • Prevenció de la violència de gènere

  • Participació sociopolítica de les dones al municipi

  • Enfortiment i visualització del talent femení en el municipi.

 

Totes aquelles que vulguin prendre part d'aquestes sessions participatives podeninscriure's al taulell d'Informació al Ciutadà de l'Ajuntament de Sant Cebrià o a través de contactar directament amb la Gisela Matilla en el número de telèfon 617 263 806. Els tallers són 100% gratuïts perquè són finançats per "En acción, la huella social de Bankia". Estan organitzats per l'Ajuntament de Sant Cebrià i per Llavors Vives i compten amb el suport de Lúdicament i Noemí Alvárez, coaching i mentoring.

 

Per saber més sobre el projecte Sorotitat i Llavors Vives, podeu consultar aquests enllaços:

 

http://www.stcebria.net/pl3/id2072/actualitat/noticies/sororitat-un-projecte-pioner-per-empoderar-la-dona-al-municipi.htm